Inleiding

Iedere werkende ouder zal het er mee eens zijn: Het is zwaar om je baan te combineren met alle taken en verplichtingen thuis. Je komt zelfs in het weekend nauwelijks toe aan jezelf. Met name vrouwen nemen vaak te veel hooi op hun vork: ze bouwen aan een carrière, willen een huishouden dat op rolletjes loopt, maar kunnen thuis niets delegeren.

Ook leeft het idee dat stress onlosmakelijk verbonden is met het hebben van kinderen. Men voelt zich snel schuldig als de kinderen voor hun gevoel te weinig aandacht krijgen. Ze zijn je immers zeer dierbaar. Ouders lopen dan achter zichzelf aan, en aan het eind van de dag zijn ze vaak doodmoe als de kinderen in bed liggen en het huishouden -al dan niet- gedaan is.

«Topprestaties leveren en van het leven te genieten
Goede ouders zijn en goed functioneren op het werk»
Daar draait het om

Of je nu een gezin hebt of alleen bent: er is meer mogelijk dan je denkt, want ‘Problemen zijn uitdagingen die om een oplossing vragen’ Organiseren kun je leren! En vaak zijn de beste oplossingen eigenlijk heel simpel, maar je moet er wel wat voor doen!

Terug naar cursussen